Looping girer opp med ny ansatt

Industridesigner Jørgen Sebastian Ebbel Fredriksen jobbet med Nationalmuseet som anleggsingeniør i HAB. Nå skal han designe gjenbruksprodukter i Looping for en stadig voksende sirkulær økonomi.

Etter flere år på byggeplass som anleggsingeniør i HAB var Jørgen Fredriksen klar for nye utfordringer. Med unik domenekompetanse fra bygg og anleggsbransjen går han inn som "product and system designer" i Looping som opplever rask kundevekst i stadig nye markeder. 

Designet redningshjelp for Luftambulansen

Jørgen er utdannet industridesigner fra AHO med bachelor fra Høyskolen i Østfold og Politecnico de Milano. Som avgangsprosjekt for AHO utviklet han en ny redningshjelm i karbon for Stiftelsen Norsk Luftambulanse som blant annet ble omtalt i Teknisk Ukeblad. Han har et personlig engasjement for utvikling av løsninger som utgjør et positiv forskjell for mennesker og miljø, noe som var hovedmotivasjonen for å bli en del av Looping. 

redningshjelm.jpg

Ta kontakt

Vil du starte et nytt prosjekt sammen med oss? Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan redusere ditt forbruk av engangsplast.

Kontakt oss