Hvordan bestiller jeg modulcover?

Modulcover bestilles enkelt via hendelse til vår bestillingssentral. Du finner kontaktinformasjon under "Kontakt oss".

Hvilke størrelser finner modulcover i?

TBD

Har dere andre produkter utover modulcover?

Modulcover er vårt før produkt innen transportemballasje og finnes i mål for fullt kapell og cover for standardisert for Tek 7, Tek 10 og Tek 17 moduler. Mulighetsrommet for sirkulære industriløsninger er stort, derfor jobber Looping tett med kunder på utviklingsprosjekter der vi sammen kan finne smarte, ressurseffektive løsninger med gjenbruk som tjeneste. Vi utforsker stadig nye vertikaler og samarbeider gjerne om nye produktområder.

Hva er modulcover laget av?

Modulcover er laget av slitesterk Polypropylene, en robust plasttype som egner seg godt som transportemballasje. Polypropylene tåler godt eksterne påkjenninger fra montering, transport og vær og er 100% resirkulerbar. Ved slitasje kan plastduken enkelt repareres, vaskes og vedlikeholdes. Looping jobber kontinuerlig med forbedring og utvikling av produkt, noe som også gjenspeiles i materialvalg og råvarekvalitet. Vi eksperimenterer derfor med ulike plasttyper som kan forlenge levetid og gi bedre miljøprofil for produktene våre.

Hvor lenge varer modulcover?

Idag har produktet en levetid på ca.to år, men Looping gjør kontinuerlig forbedringer for å forlenge produktenes levetid. Derfor jobber vi aktivt med forskning og utvikling for å kunne holde produkter i omløp lengst mulig med høyest mulig materialkvalitet.

Hvor produseres modulcover?

Modulcover produseres ved vår produksjonsenhet i Vilnius, Litauen. Her har vi 5 ansatte som produserer, syr og vedlikeholder Loopings produkter slik at de til enhver tid kan inneha best mulig kvalitet og funksjonalitet.

Ta kontakt

Vil du starte et nytt prosjekt sammen med oss? Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan redusere ditt forbruk av engangsplast.

Kontakt oss