Hva skjer’a Looping? 

Det er mye som skjer i Looping om dagen! 

Det siste året har vi investert i nye produksjonsfasiliteter i Litauen for å møte økende forespørsel på modulcover, ansatt CEO i Looping AB, satt en tydelig bransjestandard for emballering av brakker i Norge, og skal gjøre det samme nedover i Europa i løpet av 2022. Våre norske kunders søsterselskaper i Sverige og Finland begynner nå å vise interesse, og alle signaler vi har oppfattet tyder på at vi kommer til å etablere oss sterkt i disse landene i løpet av det neste året.

I tillegg til brakkemoduler nærmer vi oss også gode produkter som kan dekke et bredere spekter av moduler gjennom kapell og Flex-løsninger. Her tilpasser vi oss markeder som stålmoduler og husmoduler, som har mange lignende kvaliteter som de norske tremodulene.

Vi merker at bygg og anleggsbransjen blir mer og mer åpne, kreative og innovative når det kommer til grønnere løsninger, og det er både spennende og lærerikt å være en del av, selv om det fortsatt er en lang vei å gå.

I Looping holder vi også på med flere innovasjonsprosjekter, blant dem plankecover og lastbærer. Dette er nye produkter satt i gang med våre startkapital fra våre samarbeidspartnere i Handelens Miljøfond og Bærum kommune. Å utvikle nye løsninger er noe vi på kontoret synes er spesielt spennende og med helt rå partnere som Bergene Holm, Løvenskiold, NorGips og fler, blir det å utvikle, gruble, teste og utfordre sammen spesielt motiverende.

Etter en emisjon i september og med solide investorer i ryggen er Looping klare for skalering. Dette betyr at vi er på jakt etter flere nye medarbeidere som kan bli en del av vårt team. Enn så lenge ligger det to stillingsannonser ute. Vi ser nå etter vår nye finansielle guru (CFO), og etter en prosjektleder med drive og pågangsmot.

CFO-utlysningen vil overta ansvaret for budsjettering og finansiell styring i et selskap i vekst, der forretningsmodeller utvikles og nye markeder utforskes. Dette er en rolle som vil kombinere økonomisk teft og “ordning och reda” med markedsforståelse og utviklingsfokus. Her ser vi behov for et klokt hode som kan ta eierskap til prosessen, og som tør å tenke nytt, samtidig som man har kontroll og styring på nåsituasjonen.

Den andre stillingen vi har ute er en prosjektleder/forretningsutvikler. Her ser vi etter en ressurs som skal ta eierskap til våre mest lovende utviklingsprosjekter, og løfte de fra utviklings og pilotstadiet hele veien til etablerte produkter i markedet. Dette vil involvere kontakt med både kunder og partnere, så vel som internt med produksjon og produktutvikling. Her er det viktig å se de store linjene og langsiktige mål, samtidig som man legger press på riktig sted for å nå målene på en effektiv og god måte.

I tillegg til disse utlysningene har vi lagt ut en åpen søknad. Så synes du noen av stillingene vi har ute virker spennende? Har du kompetanse på eller erfaring fra områder som sirkulære forretningsmodeller, bærekraftig forretningsutvikling, logistikk, byggevarer, emballasje eller software- og plattformutvikling? Eller syns du bare Looping virker som et spennende sted å være? Da vil vi gjerne høre fra deg!